Despre noi

Societatea noastra SC Real Autokredit Shop SRL este acreditata pentru acordarea de credite rapide de catre Banca Nationala a Romaniei BNR, cu numarul de autorizare RE-PJR-41-036800/13.01.2017.

Suntem o societate specializata in domeniul financiar, formata dintr-o echipa cu experienta in acordarea de imprumuturi cu garantie auto si gestionarea acestora, in functie de necesitatile si posibilitatile fiecarui client in parte.

Intr-o perioada in care bancile acorda tot mai greu credite si imprumuturi noi am simplificat procedura de acordare credit rapid si am venit in intampinarea clientilor cu un pachet de finaintare flexibil, rapid si lipsit de risc.

Va oferim acest serviciu de finantare din 2011, fiind primul amanet auto din Romania disponibil in Bucuresti. Iti oferim posibilitatea de a garanta cu autoturismul tau si in functie de valoarea reală a autoturismului pe piata, va oferim pe loc pana la 70%. Fiind primul amanet de acest gen din Romania, va putem oferi cele mai mici comisioane, chiar si 0% pentru parcursul anului 2019 prima luna la contracte peste 3000 Euro.

Tot mai popular în România, sistemul ”amanet auto” câștigă încrederea tot mai multor persoane care au nevoie de un împrumut. Un altfel de credit de nevoi personale, putem spune, fără obligația de a avea documente de venit, garatat însă cu mașina. Suntem supravegheati si autorizați de Banca Nationala a Romaniei sub numarul (35289/21.12.2016). Se folosește astfel o garanție reală, așa că birocrația este practic inexistenta. Spre deosebire de un credit ipotecar în mediul bancar, un credit cu garanție auto se acordă simplu și rapid, dar la fel de LEGAL.

Testimoniale